Expert Tubbergen


Grotestraat 17 7651 CG Tubbergen
0546 621 369 Klik om te bellen

Over Expert Tubbergen

Expert Tubbergen. WWW.expert.nl/tubbergen

Welkom bij Expert Tubbergen!
Bij Expert Tubbergen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien van u van persoonlijk advies!

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Wanneer u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden! Ook organiseren wij demodagen waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje kennis kunt maken met diverse producten.

Bezorgservice
Wanneer u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze ook mee! 

Diverse installatieservices van Expert
Het inbouwen van een nieuwe koelkast of oven is niet eenvoudig en wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals voor een nieuwe TV of home cinemaset. Wanneer uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Foto's

Expert Tubbergen in het kort

Producten

Afwasmachine's
Audio apparatuur
Keukenapparatuur
Koel- en vrieskasten
Mobiele telefoons
Onderdelen
Stofzuigers
Televisies
Wasmachines en drogers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Installatie
Onderhoud
Reparaties

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Expert Tubbergen


Grotestraat 17 7651 CG Tubbergen
0546 621 369 Klik om te bellen