Electrodata


Middenweg 229b 1701 GC Heerhugowaard
0725349253 Klik om te bellen

Over Electrodata

Electrodata verkoop en repareert :

·         Computers en computeronderdelen.

·         Telefoon en telefoononderdelen.

·         Appel producten . .

·         TV’s en audio .

·         PlayStation en Xbox

Electrodata voorheen Euro Digital Computer is een bedrijf uit Heerhugowaard dat onder andere voorziet in computerreparaties. Wij zijn landelijk actief in het voorzien van computerhulp aan zowel particulieren als bedrijven. In de loop der jaren hebben wij menig klant tot volle tevredenheid kunnen helpen met het repareren, herstellen en onderhouden van hun computer. Daarnaast bieden wij diverse hard- en softwareartikelen voor uiteenlopende computertypes. Wij werken snel en betrouwbaar en zijn specialist in het verhelpen van al uw computerproblemen. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken en kunt genieten van al uw digitale media. Wij voorzien u daarbij eveneens van betrouwbaar aankoopadvies, het toevoegen van randapparatuur en installeren van hard- en software.

Naast computer benodigdheden verkopen en repareren wij ook Beveiliging systemen, intercom installaties, Smartphones en accessoires en satelliet benodigdheden.

U kunt bij ons 6 dagen in de week terecht voor spoedeisende computerhulp, zodat u en/of uw bedrijf weer snel aan de slag kunt. Wij begrijpen als geen ander hoe ingrijpend een computerstoring of defect kan zijn. Het kan zelfs voor verregaande schadelijke gevolgen voor uzelf of uw zaak zorgen en dat wilt u natuurlijk altijd zien te voorkomen. Mocht het echter toch zover komen, dan kan Electrodata u helpen met computerreparaties van duurzame kwaliteit en met blijvend resultaat. Wij kennen ieder computertype van binnen en buiten; ons team bestaat uit specialisten die al jaren actief zijn in deze interessante en vaak gecompliceerde branche. Wij bieden u een bijzonder compleet pakket, goede voorlichting, assemblage van systemen op maat, een eigen technische dienst en een uitstekende service. Wij zijn onderscheidend in flexibiliteit, persoonlijke aandacht en doelgerichte service.

Problemen met je computer? Heb je last van een virus of Trojan besmetting? Is je computer traag? Maak dan gebruik van onze uitstekende computer reparatie service, want ELECTRODATA helpt je graag met al je computer problemen. Wij repareren alle computer merken en alle Windows versies, waaronder Windows 8, Windows 7 en Windows XP. Daarnaast bieden we deskundige computerhulp aan huis en bieden garantie op ons werk. Wij maken altijd duidelijke afspraken en staan elke dag voor je klaar van 09:00 tot 18.00 uur.

Foto's

Electrodata in het kort

Producten

Computer en notebook
Mobiele telefoons
Monitoren
Televisies

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Advies
Installatie
Levering
Montage
Onderhoud
Reparaties
Service aan huis

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Electrodata


Middenweg 229b 1701 GC Heerhugowaard
0725349253 Klik om te bellen