TronicPlaza

Audio, lichteffecten en heel veel gadgets! Audio, lichteffecten, antennemateriaal, computeraccessoires, alle aansluitsnoeren (audio video elektra en computer) en heel veel gadgets. Het zijn enkele producten die te krijgen zijn bij TronicPlaza in Hoorn en Purmerend. “We verkopen alles met een snoertje, en dan nog veel meer.”

Antennemateriaal
TronicPlaza heeft voor iedereen wat in de winkel, bijna elk snoertje en batterijtje dat er bestaat ligt op voorraad en kabels van de hoogste kwaliteit worden er voor een verbazend lage prijs geleverd. TronicPlaza is onder andere de specialist op het gebied van antennemateriaal. “Als een klant bij ons in de winkel komt omdat hij slecht beeld heeft, leveren wij het juiste materiaal om weer scherp beeld te krijgen. Wij geven een goed en deskundig advies.”

Gadgets
“We verkopen vele gadgets, echt leuk spul. Dit kan gaan van een warmhoudplaatje voor je koffie op USB tot een weerstation of metaaldetector. Het assortiment wisselt snel. Dat is ook het leuke aan deze branche, het is snel en we hebben vaak nieuwe artikelen.”

Audio & Lichteffecten
Voor ieder wat wils, zo levert TronicPlaza professionele audio en lichtinstallaties, maar ook al het leuke spul voor de beginnende DJ. Voor leuke effecten in de kinderkamer ben je hier ook aan het juiste adres! “We zien steeds meer ontwikkeling in de LED-technologie, in het bijzonder in de lichteffecten. Zo vind je bij TronicPlaza diverse LED-effecten welke een leuke uitbreiding zijn op de bestaande halogeeneffecten. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig! Nieuw in het assortiment zijn alle artikelen van DAP audio en Showtec, “Tevens leveren wij alle DMT(Dutch Media Tools) producten”.

Lichtshow
Elke donderdag verrast TronicPlaza Hoorn (TronicPlaza Purmerend op vrijdagavond) zijn voorbijgangers en klanten tijdens de koopavond met een leuke, spectaculaire lichtshow, voor in de winkel en op straat. In de wintermaanden altijd een schitterend gezicht omdat het dan ’s avonds goed donker is.” Kinderen vinden het altijd erg leuk, die spelen met al die lichtstralen. Uiteraard doen we er ook nog wat rook bij, dus dit wordt weer een feestje!”

Dealer van onder andere:
Skytronic, Hirschmann, Triax, HQ, Marmitek, Digitenne, Canal digitaal, Duralight, Klikaan Klikuit, Visaton, Skytec, GEM-Sound, KAM, Citronic, DAP Audio, Showtec DMT(Duch Media Tools) en Soundlab.

Op February 12, 2010